Seuraa Schneider Electric Finland

Autonlatauspisteet ovat kauppakeskukselle välttämättömyys – Itis liittyy rohkeiden edelläkävijöiden joukkoon

Lehdistötiedote   •   Loka 26, 2018 08:11 EEST

Business Development Manager Tuomas Mattila lataa sähköautoa Itiksen parkkihallissa.

Sähköautojen määrän kasvu kiihtyy Suomessa tulevina vuosina*. Latauspisteiden tarjoaminen onkin välttämättömyys tulevaisuuden kauppakeskuksille. Viikonlopun ruokaostoksia tekevä perheenisä tai perheenäiti valitsee jo nyt ostospaikkansa sen perusteella, missä voi samalla ladata auton. Tunnin mittaisen kauppareissun, kenkäostosten tai vaikka pidemmän leffateatterivierailun aikana sähköautoa ehtii ladata helposti 50 kilometrin edestä.

Kauppakeskus Itis valmistautuu tulevaisuuteen tarjoamalla jo nyt asiakkailleen mahdollisuuden ladata sähköautoja turvallisesti ja helposti. Asiakkaalle parasta on, että lataaminen onnistuu ilman tunnistautumista tai maksua.

Itiksessä haetiin ratkaisua sisälle parkkihalliin, jonne ensivaiheessa asennettiin 8 latauspistettä. Itiksen latauslaitteet on kytketty Canalis-virtakiskoon, jonka myötä latauslaitteita voidaan vaivatta asentaa lisää. Muuntojoustavan sähkönjakeluratkaisun ansiosta valmius laajentaa järjestelmää on olemassa ja siten tulevaisuudessa investointikynnys on paljon pienempi.

-Itis on ilmastoystävällisenä kauppakeskuksena edelläkävijä, kehuu liiketoimintajohtaja Kim Långstrom Schneider Electricilta.

- Itis on viisaasti ottanut käyttöön edistyksellisen teknisen ratkaisun, jonka ansiosta kauppakeskus pystyy kustannustehokkasti laajentamaan sähköautojen latausmahdollisuuksia tarpeen kasvaessa.

Schneider Electric toteuttaa älykkäät latauspistejärjestelmät yhdessä Plugit Finland Oy:n kanssa, joka vastaa järjestelmäosaamisesta sekä käytönaikaisista palveluista.

*Lähde: https://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/sahkoautojen-suosio-kasvaa-myos-suomessa-trendi-kuitenkin-painvastainen-kuin

Lisätietoja:

https://www.schneider-electric.fi/evlink

https://plugit.fi/fi-fi/article/ajankohtaista/sahkoauton-latauspiste-on-kannattava-investointi-yrityksille/593/

Tuomas Mattila

Business Development Manager
Schneider Electric Finland Oy
+358 40 8294224
tuomas.mattila@schneider-electric.com

Kim Långström
Liiketoimintayksikön johtaja, Partner Business
Schneider Electric Finland Oy
+358 40 052 2133
kim.langstrom@schneider-electric.com

Topi Aaltonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
Plugit Finland Oy
+ 358 46 810 1684
topi.aaltonen@plugit.fi

Tietoa Schneider Electricistä
Schneider Electric on digitalisaation edelläkävijä energianhallinta- ja automaatioratkaisuissa koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja eri infrastruktuureihin. Maailmanlaajuisesti yli 100 maassa toimiva Schneider on energianhallinnan johtava yritys keski- ja pienjänniteratkaisuissa, luotettavassa sähkönjakelussa sekä automaatiojärjestelmissä. Tarjoamme integroituja ratkaisuja, jotka yhdistävät tehokkaasti energianhallinnan, automaation ja ohjelmistot. Globaalissa ekosysteemissämme teemme avoimella alustallamme yhteistyötä laajan kumppani-, integraattori- ja kehittäjäyhteisön kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme reaaliaikaista hallintaa ja energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja. Loistavien työntekijöiden ja kumppanien ansiosta Schneider on erinomainen yritys. Sitoutumisemme innovaatioon, monimuotoisuuteen ja vastuullisuuteen varmistaa arvolupauksemme mukaisesti ”Life Is On” - sähköä on saatavilla kaikkialla, kaikille ja joka hetki. www. schneider-electric.fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.