Ohita
Schneider Electricin kaksi Altivar-taajuusmuuttajaa on saanut tehokkaasta ratkaisusta kertovan Efficient Solution -tunnustuksen.
Schneider Electricin kaksi Altivar-taajuusmuuttajaa on saanut tehokkaasta ratkaisusta kertovan Efficient Solution -tunnustuksen.

Lehdistötiedote -

Altivar-taajuusmuuttajat saivat Efficient Solution -tunnustuksen

 • Efficient Solution -tunnustus kertoo ympäristön kannalta kestävästä teknisestä ratkaisusta, joka on myös taloudellisesti kannattava.
 • Schneider Electricin Altvar 600 -taajuusmuuttaja optimoi energiankulutusta jopa 50 prosentilla.
 • Altivar 312 Solarin etuna on, ettei taajuusmuuttajaa tarvitse kytkeä sähköverkkoon.


Espoo, 12.11.2020 – Schneider Electricin kaksi Altivar-taajuusmuuttajaa on saanut Solar Impulse -säätiön myöntämän tehokkaasta ratkaisusta kertovan Efficient Solution -tunnustuksen.

Altivar 600 -sarjan taajuusmuuttajat ovat käyttövalmiita ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävissä, Altivar Solar -taajuusmuuttajat on puolestaan suunniteltu aurinkosähköllä toimiville pumpuille.


Altivar tukee kestävää kehitystä ja toiminnan kannattavuutta

Energian kulutuksella on sekä ympäristöön liittyviä että taloudellisia vaikutuksia. Nesteprosessien hallintaan ja energian säästöön keskittyvät Altivar 600 -sarjan taajuusmuuttajat ovat ihanteellisia käytettäväksi missä tahansa pumpuissa, puhaltimissa tai kompressoreissa, kuten vesi- ja jätevesilaitoksissa, öljy- ja kaasulaitoksissa tai muissa rakennuksissa.

Altivar 312 Solar on helposti kytkettävä, ympäristöystävällinen taajuusmuuttaja ja se sopii käytettäväksi useissa pumpuissa ja aurinkopaneeleissa erittäin alhaisilla elinkaaren ylläpitokustannuksilla.

­– Altivar 600:n palvelukeskeinen konsepti täyttää useimmat prosessiteollisuuden ja laitosten tarpeet laitteiden tehokkuuden ja kokonaiskustannusten (TCO) kannalta. Vähentämällä ylläpitokustannuksia, tukemalla energianhallintaa, omaisuuden hallintaa ja prosessien yleistä suorituskykyä loppukäyttäjät voivat parantaa energiatehokkuuttaan yli 40 prosentilla sulautetun palvelunhallinnan avulla. Se on ihanteellinen ratkaisu asiakkaille, jotka haluavat lisätä OpEx-säästöjä uudessa normaalissa, kertoo markkinointijohtaja Henry Kim Schneider Electriciltä.

– ATV312 Solar on ympäristöystävällinen, taloudellinen ja joustava ratkaisu, joka voi helpottaa juomaveden toimittamista ihmisille, joilla on rajoitettu pääsy sähköverkkoon tai ei lainkaan pääsyä sähköverkkoon. Ratkaisu on lisäksi huomattavasti halvempi kuin tähän asti käytössä olleet ratkaisut.

Solar Impulse -säätiö on huomioinut myös Schneiderin EcoStruxure Microgrid Advisor - ja NEO Network -ratkaisut, joissa näkyy Schneider Electricin sitoutuminen yhdistämään YK:n määrittelemät 17 kestävän kehityksen tavoitetta omiin ratkaisuihinsa.


Altivar 600

 • Altivar 600 on suunniteltu ottaen huomioon energian käytön optimointi sekä käyttöomaisuuden valvonta ja suojaus. Taajuusmuuttajan avulla teollisuuden prosessien suorituskykyä saadaan nostettua.
 • Ratkaisu lisää erityisesti energian säästöä jopa 25 prosenttia virrankulutuksen osalta. Se mahdollistaa jopa 50 prosentin energiankulutuksen optimoinnin, kun energiankulutusta verrataan sovellukseen, jossa ei ole taajuusmuuttajaa.


Altivar 312 Solar

 • Altivar 312 Solar on osa kokonaisuutta, johon tyypillisesti kuuluvat aurinkopaneelit ja vesipumppu. Sen käyttökustannukset jäävät pieniksi (ei polttoainekustannuksia, vähäinen huoltotarve) verrattuna tavanomaisiin vaihtoehtoihin, joissa dieselgeneraattori tuottaa käyttöjännitteen.
 • Kehitysmaiden valtiosta riippumattomat järjestöt tukevat usein tällaisia kestäviä investointeja.


Efficient Solution -tunnustus

 • Solar Impulse -säätiö valitsee tuhat ratkaisua, jotka ovat sekä ympäristöystävällisiä että taloudellisesti kannattavia.
 • Tunnustuksen myöntää riippumaton asiantuntijatiimi.
 • Valintojen avulla säätiö haluaa osoittaa päättäjille, että tekniset puhtaat ratkaisut voivat olla myös taloudellisesti kannattavia.
 • Tunnustus osoittaa Schneiderin sitoutuneen kehittämään kestäviä ratkaisuja.


Solar Impulse -säätiö

 • •Solar Impulse on voittoa tavoittelematon säätiö, joka sijaitsee Lausannessa, Sveitsissä.
 • •Säätiöllä on toimisto myös Arlingtonissa, VA, USA:ssa.
 • •Säätiön perusti nyt puheenjohtajan toimiva Bertrand Piccard, kun hän oli lentänyt maailman ympäri aurinkoenergialla toimivalla koneella nimeltä Solar Impulse. Lento osoitti, että innovaatiot ja tekniikka ovat loogisia valintoja taloudessa, joka luo työpaikkoja, modernisoi infrastruktuuria ja kannustaa yrityksiä tukemaan ympäristöä suojelevaa tulevaisuutta. Lisätietoja www.solarimpulse.com

Aiheet

Tunnisteet


Tietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla. Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

www.se.com/fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland

Yhteyshenkilö/-t

Sirpa Ikola

Sirpa Ikola

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Marketing Schneider Electric Finland +358 40 638 6639