Ohita
ELKO Plus alumiinin väriset sähkökalusteet valkoisissa lasikehyksissä
ELKO Plus alumiinin väriset sähkökalusteet valkoisissa lasikehyksissä

Lehdistötiedote -

Asuntomessujen oheiskohteen minimalistinen design täydentyy ELKO Plus -sarjan lasikehyksillä

Tuusulan asuntomessujen virallinen oheiskohde on vaikuttava näky massiivisine hirsineen ja kuparikattoineen. Pienen kukkulan päällä olevan talon rakennuttaja ja asukas Jaakko Leppo toteutti rakennusunelmansa tutustuen uusiin rakennusratkaisuihin ja viilaten pieniäkin yksityiskohtia.

- Lähdimme rakentamaan taloamme minimalistinen ja selkeälinjainen design mielessä pitäen. Suuret ikkunapinnat ja lasia olevat porraskaiteet olivat asioita, joiden avulla halusimme luonnon olevan läsnä myös talon sisällä. Massiivisia näköesteitä maiseman tiellä ei talon sisällä ole, Leppo kertoo.

Talon linja on selkeä, vaaleaa värimaailmaa ja luonnonmateriaaleja mukaileva. Anonisoidut alumiiniyksityiskohdat kiinnittävät huomion talon rakenteissa, kuten vetimissä, lasiportaissa ja ikkunoissa. Samaa harmonista linjaa päätettiin jatkaa myös sähkökalusteiden valinnassa. Schneider Electricin ELKO Plus -sähkökalustesarja sisälsi luonnonmateriaaleja vaalivia kalusteita, ja sopiva malli löytyi lopulta alumiinin ja valkoisen lasin yhdistelmästä.

- ELKO Plus -sarjan alumiininen sähkökaluste yhdistettynä valkoiseen lasiin jatkaa hienosti talon vaaleaa harmonista linjaa alumiiniset yksityiskohdat huomioiden. Lasi materiaalina on kaunis, ja luonnollisempi kuin kokomuovinen kehys. ELKO:sta löytyi kaikki tarvittava, esimerkiksi tilaa pystyttiin säästämään valitsemalla osa 3-osaisina euro-pistorasioina, joita taloomme päätyikin lopulta yllättävän paljon. Niissä erityisesti viehätti kalusteen tasainen pinta - kaluste ei tule kehyksestä juurikaan ulos, Leppo sanoo.

Sähkökalusteiden valintaan vaikutti myös merkin tunnettuus ja laatu.

- Kun taloa rakentaa itselle, materiaalien ja tuotteiden laatu on päällimmäisenä mielessä. Tunnetun merkin kohdalla ei tarvinnut epäröidä sähköturvallisuuden tai materiaalien kestävyyden suhteen. ELKO oli myös sähköasentajille tuttu merkki ja näin mukava asentaa.

Lepon tarjoama messuelämys erosi muista Tuusulan kohteista - kierroksille osallistui nimenomaan rakennusvaiheesta kiinnostuneita messuvieraita. Sisustuksen sijaan pääosassa olivat talotekniikka ja suuret rakenteet, kuten kuparikatto ja lasiportaat.

- Kohteemme sijaitsee messualueen lähistöllä Tuusulassa, ja paikalle saapui n. 1000 messuvierasta. Halusimme luoda kierroksesta jokaiselle kävijälle mielekkään kokemuksen. Järjestetyn kierroksen jälkeen keskustelimme vieraiden kanssa heidän hankkeistaan yhdessä ideoiden kakkukahvien äärellä. Toivon, että pystyimme tarjoamaan ihmisille uusia ideoita ja inspiraatiota persoonalliseen rakentamiseen, Leppo päättää.

Tutustu ELKO Plus -sähköasennuskalusteisiin: https://www.se.com/fi/fi/home/...


Lisätietoja: 

Eetu Mäkelä, Offer Manager

eetu.makela@se.com

+358504071404

Aiheet

Tunnisteet


Tietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla. Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

www.se.com/fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland

Yhteyshenkilö/-t

Sirpa Ikola

Sirpa Ikola

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Marketing Schneider Electric Finland +358 40 638 6639

Liittyvä sisältö