Ohita

Lehdistötiedote -

Schneider Electric Finlandin toimitusjohtaja Jani Vahvanen nimitetty Enfo Oyj:n hallituksen jäseneksi

Nimitysuutinen 1.4.2021

Schneider Electric Finlandia ja Baltian maiden liiketoimintaa johtava Jani Vahvanen on valittu pohjoismaisen IT-palvelutalo Enfo Oyj:n hallitukseen. Vahvanen valittiin hallituksen jäseneksi 24. maaliskuuta pidetyssä Enfo Oyj:n yhtiökokouksessa.

Jani Vahvanen on työskennellyt Schneider Electricillä vuodesta 2016 lähtien. Ennen liittymistään Schneider Electricin tiimiin, Vahvanen toimi Hewlett Packard Enterprise Oy:n Suomen maayhtiön toimitusjohtajana. Jani Vahvasella on vuosien kokemus vaativasta myynti- ja johtamistyöstä. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Enfo Oyj on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia datanhallintaratkaisuja. Enfon palveluihin kuuluvat muun muassa hybridialustat, informaatiohallinta ja sovellukset.

— Maailma ympärillämme digitalisoituu kovaa vauhtia ja saamme päätöksenteon tueksi koko ajan entistä enemmän dataa erilaisista järjestelmistä. Koen Schneider Electricin näkökulmasta Enfo Oyj:n hallitusjäsenyyden erittäin mielenkiintoiseksi ja ajankohtaiseksi, Vahvanen kommentoi nimitystään.

Schneider Electricin toiminta keskittyy energianhallinta- ja automaatioratkaisuihin. Yli 70 prosenttia Schneider Electricin liiketoiminnasta liittyy erilaisten kiinteistöjen ja teollisuuden älykkäisiin energiaratkaisuihin, joiden tavoitteena on säästää energiaa ja muita resursseja.

Schneider Electric toimii yli sadassa maassa työllistäen yli 135 000 työntekijää. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 25 miljardia euroa. Suomessa Schneider Electric työllistää 500 työntekijää. Schneider Electric -konserni on valittu maailman vastuullisimmaksi yritykseksi tammikuussa 2021 Corporate Knightsin Global 100 -listalla.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Sirpa Ikola, puh. 040 638 6639, sirpa.ikola@se.com
Global Marketing Director, Nordic Baltic

Kuva: Enfo Oyj

Aiheet


Tietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla. Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

www.se.com/fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland

Yhteyshenkilö/-t

Sirpa Ikola

Sirpa Ikola

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Marketing Schneider Electric Finland +358 40 638 6639

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä: