Ohita

Lehdistötiedote -

Schneider Electric julkistaa luokkansa pienimmän kolmivaiheisen UPS-järjestelmän: Galaxy VL

 • Modulaarinen ja skaalautuva kolmivaiheinen UPS-ratkaisu auttaa datakeskusten ammattilaisia kasvamaan tarpeen mukaan.
 • 50 prosenttia keskimääräistä kompaktimpi.
 • Kosketusturvallinen Live Swap -rakenne takaa työntekijöiden paremman suojauksen ja toiminnan jatkuvuuden.
 • 99-prosenttinen hyötysuhde ECOnversion™-tilassa takaa täyden tuoton sijoitukselle kahden vuoden kuluessa keskisuurissa ja suurissa datakeskuksissa.


Tiedote, Espoo, 12.5.2021 – Energianhallinnan ja automaation digitalisoinnin markkinajohtaja Schneider Electric on julkistanut Galaxy VL:n, joka on 200–500 kW:n (400 V / 480 V) kolmivaiheinen keskeytymätön virransyöttöjärjestelmä (UPS) ja Galaxy-tuoteperheen  uusin lisäys.

Tämä tehokas ja pienikokoinen UPS-ratkaisu on saatavilla ympäri maailmaa. Se tarjoaa jopa 99 prosentin hyötysuhteen ECOnversion™-tilassa. Se takaa täyden tuoton sijoitukselle kahden vuoden kuluessa (mallista riippuen) keskisuurissa ja suurissa datakeskuksissa sekä kaupallisissa ja teollisissa kiinteistöissä.

Datakeskuksissa lattiatila on arvossaan, minkä vuoksi kompakti Galaxy VL onkin kooltaan vain puolet alan keskiarvosta: 0,8 neliötä. Modulaarisen ja skaalautuvan arkkitehtuurin ansiosta datakeskusten ammattilaiset voivat skaalata sähkönjakelua asteittain 200 kW:sta 500 kW:iin 50 kW:n tehomoduuleilla, mikä lisää joustavuutta liiketoimintatarpeiden mukaan.


Ei enää suunnittelemattomia käyttökatkoja

Schneider Electric esittelee Galaxy VL:n myötä Live Swap -ratkaisun. Se on uraauurtava ominaisuus, joka takaa kosketussuojauksen sähkömoduulien lisäämisen tai vaihtamisen aikana, kun UPS on online-tilassa ja toiminnassa. Se takaa liiketoiminnan jatkuvuuden ja ehkäisee suunnittelemattomat käyttökatkot. Lisäksi Live Swap -ominaisuus parantaa työntekijöiden turvallisuutta, sillä UPS:ia ei enää tarvitse siirtää huolto-, ohitus- tai akkukäyttötilaan tehomoduulien asennuksen tai poistamisen aikana.

– Uusi energiatehokas Galaxy VL asettaa UPS-innovaatioille erittäin korkeat vaatimukset, ja se auttaa asiakkaitamme kasvamaan samalla, kun se pitää koon ja elinkaarikustannukset kurissa, toteaa Mustafa Demirkol, VP, Schneider Electricin kolmivaihetuotteiden maailmanlaajuinen valikoimapäällikkö.

– Datakeskusten tulevatkin vaatimukset huomioiden keskitymme täyttämään niiden tarpeet muuntojoustavuuden, toimintavarmuuden, tehokkuuden ja kestävyyden osalta. Galaxy-perheen uusin lisäys on Green Premium -tuote, joka takaa huippuluokan suorituskyvyn, tukee kestävän kehityksen tavoitteita ja täyttää markkinoiden aiemman aukon keskitason energiasegmentissä.


Uuden Galaxy VL:n tärkeimmät edut:

 • Maksimoi tila tulevaa kasvua varten: Galaxy VL on luokkansa pienin, 50 prosenttia pienempi kuin alan keskiarvo: 0,8 m2. Näin vapautuu arvokasta datakeskus- ja IT-järjestelmätilaa. Lisäksi Galaxy-litiumioniakkukaapit säästävät jopa 70 prosenttia enemmän tilaa verrattuna VRLA-akkuratkaisuihin.
 • Säästä rahaa: Galaxy VL:n modulaarisen ja skaalautuvan alustan avulla voit laajentaa laitteistoa tarpeen mukaan, mikä vähentää pääomainvestointeja, käyttökustannuksia, energiankulutusta ja kokonaiskustannuksia. Skaalaa tehoa välittömästi 50 kW:n välein välillä 200–500 kW ilman lisätilan tarvetta. (1.)
 • Saavuta ympäristötavoitteet: Jopa 99-prosenttinen hyötysuhde ECOnversion-tilassa, ja täysi tuotto sijoitukselle kahden vuoden kuluessa energiansäästössä (sähköä säästyy 26 280 euron edestä vuodessa). (2.) Tuote on Schneider Electricin Green Premium -tuote, ja siihen sisältyy mahdollisuus valita pitkän elinkaaren litiumioniakut.
 • Entistä parempi luotettavuus EcoStruxure-ratkaisun avulla (3.): Yhdistämällä Galaxy VL:n EcoStruxureen – Schneider Electricin avoimeen, olemassa olevan infrastruktuurin kanssa yhteensopivaan ja esineiden internetiä tukevaan järjestelmäarkkitehtuuriin ja alustaan – datakeskuspäälliköt voivat hyötyä EcoStruxure™-IT-ohjelmistoista ja -palveluista. EcoStruxure-ratkaisujen avulla asiakkaat voivat valvoa, hallita ja mallintaa IT-infrastruktuuriaan ja saada ympärivuorokautista huoltotukea missä ja milloin tahansa.

  1. SE-laskelma perustuu saatavilla oleviin markkinatuotetietoihin. Lisätietoja on Galaxy VL -esitteessä.
  2. Perustuu sähkön markkinahintaan: 0,11 €/kWh. Vuotuiset sähkösäästöt on määritetty vertailemalla
  3. 94 prosentin hyötysuhteen vakiomalliseen UPS-järjestelmään.

  Saatavuus määräytyy maakohtaisesti. Tarkista saatavuustiedot paikalliselta edustajalta. Käyttöehdot ovat voimassa.

Tietoja EcoStruxure-ratkaisusta:

 • EcoStruxure™ on avoin, olemassa olevan infrastruktuurin kanssa yhteensopiva ja esineiden internetiä tukeva järjestelmäarkkitehtuuri ja alusta.
 • EcoStruxure tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa turvallisuuden, luotettavuuden, tehokkuuden, ympäristöystävällisyyden ja yhdistettävyyden kautta. EcoStruxure hyödyntää esineiden internetin, liikkuvuuden, anturitunnistuksen, pilvipalveluiden, analytiikan ja kyberturvallisuuden edistyksellisiä ominaisuuksia ja tarjoaa innovaatioita jokaisella tasolla. Tähän sisältyvät Connected Products, Edge Control ja Apps, Analytics & Services, joita ’Customer Lifecycle Software’ tukee.
 • EcoStruxure™ on otettu käyttöön lähes 500 000 toimipaikassa, ja siihen luottavat yli 20 000 kehittäjää, 650 000 palveluntarjoajaa ja yhteistyökumppania, 3 000 sähkölaitosta ja yli 2 miljoonaa hallinnan alaista laitetta.
 • Meiltä saat yrityksesi tarvitsemat maailmanlaajuiset palvelut niin energianhallinnan kuin kestävän kehityksen ja elinkaaren optimoinnin osalta. Schneider Electric on asiakaskeskeinen organisaatio ja alan asiantuntija, joka auttaa parantamaan resurssien luotettavuutta, pienentämään kokonaiskustannuksia ja edistämään yrityksesi digitalisointia entistä ympäristöystävällisemmäksi, tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi.Lisätietoja:

Petri Teittinen, petri.teittinen@se.com, Schneider Electric

Galaxy VL on saatavilla globaalisti. Pyydä tarjous.

Galaxy VL

Live Swap -ominaisuus: sähköturvallisuusriskien pienentäminen jännitteisiä laitteistoja vaihdettaessa

Aiheet

Tunnisteet


Tietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla. Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

www.se.com/fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland

Yhteyshenkilö/-t

Sirpa Ikola

Sirpa Ikola

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Marketing Schneider Electric Finland +358 40 638 6639