Ohita
Schneider Electric vastaanotti Onnisen ''Vuoden paras kouluttaja ja osaamisen kehittäjä'' -palkinnon

Lehdistötiedote -

Schneider Electric vastaanotti Onnisen ''Vuoden paras kouluttaja ja osaamisen kehittäjä'' -palkinnon


Espoo 15.10.2020 - Keskon konserniin kuuluva Onninen on myöntänyt Schneider Electricille ''Vuoden paras kouluttaja ja osaamisen kehittäjä'' -palkinnon. Panostamalla yhdessä tuotetietoihin, sähköisiin tietokantoihin ja IAD-yhteistyöhön (IAD = Industrial Automation Distributor) mahdollistetaan liiketoiminnan menestyksekäs kehittäminen yhdessä.

Alati kehittyvällä automaatioalalla osaaminen on keskiössä. IAD-yhteistyön merkeissä Onnisen teollisuusmyyjät käyvät läpi kattavan koulutusohjelman, jonka myötä he syventävät ymmärrystään automaatiosta pystyäkseen palvelemaan asiakaskuntaansa kattavammin myös sovelluskehityksessä. Lisäksi yhteisiin resursseihin on tehty molemmin puolin investointeja, mikä syventää yhteistyötä entisestään. ”Teollisuusautomaatiokumppanuudella saamme kansainväliset innovaatiot osaavien myyjien avulla suomalaisille laitevalmistajille. Näin tuemme kestävää kehitystä ja suomalaista osaamista. Oikeat ihmiset ja automaatio-osaaminen tekevät Schneider Electricistä ja Onnisesta erinomaisen automaatiokumppanin laitevalmistajille”, kertoo Industry-liiketoimintayksikön markkinointijohtaja Tuomas Korhonen.

Power Products ja Home and Distribution -liiketoimintayksiköiden johtaja Kim Långström jatkaa samoilla linjoilla: ''Schneider Electric kiittää saamastaan kunnianosoituksesta. Tämänkaltaiset yhteistyömallit ovat omiaan vastaamaan asiakkaan kasvaviin tarpeisiin. Yhdessä pystymme palvelemaan asiakasta tehokkaasti ja löytämään yksilölliseen tarpeeseen parhaan ratkaisun. Näemme IAD-yhteistyön tärkeänä automaatio-osaamisen syventäjänä, ja jatkamme yhteistyötä tulevaisuudessakin.''

Palkinnon vastaanottivat K-Ryhmän kumppani-tilaisuudessa Kim Långströmin lisäksi toimitusjohtaja Jani Vahvanen ja tukkukanavan kehityspäällikkö Sanna Repo.

Aiheet

Tunnisteet


Tietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla. Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

www.se.com/fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland

Yhteyshenkilö/-t

Sirpa Ikola

Sirpa Ikola

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Marketing Schneider Electric Finland +358 40 638 6639