Ohita
Renova-sarjalla on vanhaa aikaa henkivä ulkomuoto.
Renova-sarjalla on vanhaa aikaa henkivä ulkomuoto.

Lehdistötiedote -

”Sisustus pysyy harmonisena, kun myös sähkökalusteet sopivat tyyliin”

  • Sähkökalusteiden designiin on alettu kiinnittää enemmän huomiota, sillä niiden ulkomuoto vaikuttaa sisustuksen kokonaisuuteen.
  • Sisustusbloggaaja Tiina Hovatta remontoi miehensä kanssa pihatalon ja pihasaunan lattiasta kattoon ja valitsi mustat Renova-sähkökalusteet molempiin vanhaa aikaa huokuviin rakennuksiin. Schneider Electricin pinta-asennustuotteiden valikoimista löytyvällä Renova-sarjalla on vanhaa aikaa henkivä ulkomuoto, vaikka sisältä se on moderni ja sähköturvallinen sähköasennuskaluste.

Tiedote, Espoo, 17.2.2021 – Schneider Electricin sähköasennuskalusteiden valikoimasta löytyy moniin erilaisiin sisustustyyleihin sopivia vaihtoehtoja. Kalusteissa on valinnanvaraa niin modernin muotokielen ystäville kuin vanhan ajan tyylistä kiinnostuneille. Sisustusbloggaaja Tiina Hovatta on puolisonsa kanssa remontoinut vanhasta mummonmökistä vierastaloa, johon Renova-sarjan tuotteet tuovat viimeisen silauksen.

– Ostimme viereisen tontin ja sen purkukuntoiset rakennukset, koska halusimme laajentaa omaa tonttiamme. Tontilla sijainnut mummonmökki kuitenkin kiehtoi, koska olimme toivoneet vieraille omaa vierastaloa. Mieheni on rakennusalan ammattilainen, ja hänen tehtyään tarkistuksen rakennukseen totesimme, että sen voi kunnostaa. Siitä alkoi iso remontti, jossa uusittiin koko sisätila, Hovatta kertoo.

Mustat Renova-kalusteet sopivat mummonmökkiin

Pihatalon remontti on tehty vanhaa kunnioittaen.

– Rakennuksen sisustus vaalii vanhaa. Olemme pyrkineet muutenkin kierrättämään kaiken materiaalin mahdollisimman hyvin, jotta uutta ei tarvitsisi hankkia. Olemme siirtäneet esimerkiksi kattopaneeleita ja lattiaa huoneesta toiseen. Remontin olemme tehneet kokonaan itse.

Vierastaloon valitut Schneider Electricin Renova-sähkökalusteet lumosivat Hovatan heti.

– Renovat olivat aivan ehdottomat pihataloon. Ne sopivat sinne äärettömän hyvin, koska ne henkivät vanhaa, vaikka ovatkin täysin moderneja. Sisustus pysyy harmonisena, kun myös sähkökalusteet sopivat pihatalon mummonmökkimäiseen tyyliin.

Remontointi vei mukanaan, sillä pihatalon jälkeen pariskunta on uudistanut myös vanhan pihasaunan.

– Myös pihasaunan kammarissa meillä on mustat Renovat. Olemme pohtineet valkoisia Renova-katkaisimia myös kotiin sitten, kun sinne tehdään remontti.

Sisustuksessa ratkaisee kokonaisuus

Sähköasennuskalusteissa on alettu viime vuosina panostaa designiin, koska sähkökalusteiden ulkomuodolla on väliä sisustuksen kokonaisuuden kannalta.

– Renova-sarjan tyyliä on haettu vuosikymmenten takaa. Sähkökalusteet näyttävät vanhoilta, mutta ovat sisältä moderneja. Renovat ovatkin monen vanhempaa taloa kunnostavien mieleen, kertoo Schneider Electricin Offer manager Eetu Mäkelä.

Renova-sarja: https://www.se.com/fi/fi/produ...

Ideakuvasto: https://download.schneider-electric.com/files?p_Doc_Ref=ideakuvasto

Lisätietoja:
Schneider Electric
Eetu Mäkelä, Offer manager
Tel. +358 50 4071 404
eetu.makela@se.com

Aiheet

Tunnisteet


Tietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla. Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

www.se.com/fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland

Yhteyshenkilö/-t

Sirpa Ikola

Sirpa Ikola

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Marketing Schneider Electric Finland +358 40 638 6639

Liittyvä sisältö