Ohita
Kaikki kohteen tiedot ovat käytettävissä QR-koodin skannauksella.
Kaikki kohteen tiedot ovat käytettävissä QR-koodin skannauksella.

Lehdistötiedote -

Täysin uudenlainen Digital Logbook vie valmistajat, urakoitsijat ja loppuasiakkaat paperittomaan aikaan

  • Digital Logbook eli digikansio on maksuton työkalu sähkökeskusten dokumentaation hallintaan.
  • Helposti saatavilla oleva dokumentaatio on avain sujuvaan sähkönjakelujärjestelmien ylläpitoon ja keskeytymättömään sähkönjakeluun. Sähkökeskukset vikaantuvat jopa 62 prosenttia todennäköisemmin, jos huoltoa ei ole suoritettu asianmukaisesti.
  • Sähkönjakelujärjestelmien huoltamisella on suuri taloudellinen vaikutus yrityksille ja kiinteistöille. Sähkönjakelun häiriöistä aiheutuu EU:ssa vuosittain 150 miljardin euron kustannukset.

Uutuustiedote Espoo 18.2.2021 – Schneider Electricin uusi maksuton pilviratkaisu tallentaa ja jakaa dokumentaation digitaalisesti, takaa asianmukaiset huoltotoimet ja pidentää sähköasennusten käyttöikää. Lisäksi se tarjoaa sisäänrakennettuja työkaluja huoltotöiden suunnittelua varten, jotta keskusten huoltotoimenpiteitä voidaan suorittaa ennakoivasti.

Keskusvalmistajien ja urakoitsijoiden loppuasiakkaalle toimittamien ja toteuttamien sähköasennusten dokumentointivaatimukset ovat suuria. Vaatii paljon resursseja kerätä, jakaa ja tallentaa tiedot laillisen asennuksen todistamiseksi ja sen takaamiseksi, että loppuasiakas voi turvallisesti huoltaa ja ylläpitää asennusta koko sen pitkän käyttöiän ajan.

Schneider Electricin uuden, maksuttoman digikansion avulla keskusvalmistajien, urakoitsijoiden ja loppuasiakkaiden yhteistyö voidaan viedä uudelle tasolle. Digikansio on osa Schneider Electricin laajaa EcoStruxure-alustaa ja EcoStruxure Facility Expert-sovellusta.

– Digikansio tuo lisäarvoa kaikille osapuolille: keskusvalmistajille, urakoitsijoille ja loppuasiakkaille. Sen avulla kaikki sähkönjakelujärjestelmistä vastaavat henkilöt saavat saman tiedon helposti, kun kaikki kirjaukset on koottu yhteen paikkaan. Enää ei siis ole tarvetta kirjata ja tulostaa tietoja paperille tai lähettää dokumentaatiota erillisinä tiedostoina eteenpäin, kertoo Schneider Electricin Channel Manager Tuomas Mattila.

QR-koodi helpottaa työskentelyä kohteessa

Keskusvalmistajat käyttävät digikansiota lakisääteisten ja muiden teknisten tietojen tallentamiseen. Näihin kuuluvat muun muassa testidokumentaatio, kaaviot, käyttöohjeet, tekniset piirustukset ja osaluettelot. Digikansio myös kokoaa tarvittavan tuotedokumentaation Schneiderin komponenteille automaattisesti.

Asiakirjat siirretään Schneider Electricin suojattuun pilvipalveluun, jossa tiedot ovat urakoitsijoiden sekä kiinteistö- ja käyttöpäälliköiden käytettävissä tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

– Yksilöllinen QR-koodi voidaan myös tulostaa ja kiinnittää valmiin sähkökeskuksen etuosaan. Tämä tekee asennustyöstä helpompaa ja turvallisempaa, sillä kaikki tiedot ovat käytettävissä QR-koodin skannauksella.

Pidempi käyttöikä – pienemmät kokonaiskustannukset

Digital Logbookissa on sisäänrakennetut työkalut huoltotöiden suunnittelua varten, jotta kiinteistöpäälliköt voivat suorittaa huollot ennakoivasti. Ennakoinnin ansiosta turvallisuus kohteessa paranee, toiminta jatkuu ilman käyttökatkoja ja laitteiden käyttöikä kasvaa. Myös kokonaiskustannukset laskevat.

– Keskusvalmistajat ja urakoitsijat voivat säästää aikaa ja parantaa työtehoaan. Digikansio tarjoaa uusia mahdollisuuksia palvelutuotannosta kiinnostuneille. Palvelun ansiosta tärkeät tiedot eivät myöskään katoa ajan myötä. Maksuton digikansio on myös helppo ottaa käyttöön, Tuomas Mattila sanoo.

Lue lisää: https://www.se.com/ww/en/work/products/product-launch/ecostruxure-facility-expert/

Lisätietoja:

Tuomas Mattila, Channel Manager

puh. 040 829 4224

tuomas.mattila@se.com

Aiheet

Tunnisteet


Tietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla. Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

www.se.com/fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland

Yhteyshenkilö/-t

Sirpa Ikola

Sirpa Ikola

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Marketing Schneider Electric Finland +358 40 638 6639